Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, zrovna já jsem patřil mezi slušňáky už za života v Německu, takže souhlasím (i když by se dalo doplnit, jak odporně se dokážou chovat ženy). Proti jednomu ale protestuju: smrkání na kole do kapesníku! Ani v žádným příštím životě! :-)

0 0
možnosti

Zmizel mi tu diskusní příspěvek, jímž jsem dával najevo nelibost na Vaším dehonestováním neandrtálců. Neužil jsem žádné vulgární slovo a tak nechápu, proč. Chválil jsem neandrtálce, takže to snad ani nebylo proti vládnoucí ideologii multikulturalismu. A tak vážně nechápu, proč zmizel.

0 0
možnosti

Sorry při běhání mi to odplivnutí občas uteče ... nicméně hovínka po pejskách vidím jako daleko větší problém ... A upřímně nemám potřebu na vás dělat dojem takže je mi fuk co si o mě mystíte ... Já totiž nedisponuji ani odpovídajícím běžeckým outfitem :)

2 0
možnosti
Foto

Stěží jsem Váš blog dočetla, jsou to nechutné věci, ale je potřeba na to upozornit. Já nesnáším poplivané chodníky, toto je také velký nešvar. A když se někdy vracím do bytu už obutá, protože jsem asi zapomněla něco vypnout, tak  jsem také pěkné  prase.

0 0
možnosti

J17a83r32a 61R63a48n84k

5. 2. 2015 20:45

Tak to nejezdete do Indie, tam jsou navic ty plivance tmave rude;-)

0 0
možnosti

a  prdnout si můžu? Někdy se to dá těžko zadržet......

0 0
možnosti

J87a11n 96S42v92a98t92e27k

5. 2. 2015 13:48

Souhlasím s Vámi, nicméně: Naposledy jsem se nechtěně (ale "vědomě") nakazil jednou zákeřnou virózou v metru, kdy okolo mne při nastupování prošla jedna slečna a ta v jednom momentě kýchla mně přímo do obličeje. Nezmohl jsem se na nic, stejně by mi to nepomohlo, se rozčilovat. Jen jsem tehdy doufal, že se nenakazím. Marně.

Takže bych se neodvažoval tvrdit, že převážně mužská část lidské společnosti je tou, kterou je třeba upozorňovat na to, že šířit kolem sebe kapénkovou infekci není to pravé ořechové...

0 0
možnosti
Foto

Správně ... ženy, nechovejte se jak čuňátka :)

1 0
možnosti

Pěkně napsané, jen bych podotkl, že ženy se dnes mužům minimálně vyrovnají. Plivání, chrchlání a "tahání" hlenu až z paty to je už doména obou pohlaví. A v MHD se kašle ostošest a jen sporadicky si někdo dá alespoň ruku před ústa (a je jedno jakého je pohlaví či věku). Onehdá jedna postarší dáma  kýchla tak rychle a silně, že si nestačila dát 100% ruku před ústa. Část jejích slin dolétla až na mojí bundu, větší část zadržela rukou. Obsah této dlaně ihned přenesla na uchopovací tyč. Po jejím vystoupení z busu ještě hezkou chvilku pomalu stékala její slina z tyče. Připadám si jak blázen, když své děti učím k ohleduplnosti vůči druhým. ;-€:-P;-)!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS